پرورش و تولید زالو،خرید زالو و فروش زالو،راه اندازی کارگاه تولید زالو

فعالیت در زمینه تولید،راه اندازی کارگاه تولیدی زالو و خرید و فروش زالو

پرورش و تولید زالو،خرید زالو و فروش زالو،راه اندازی کارگاه تولید زالو

فعالیت در زمینه تولید،راه اندازی کارگاه تولیدی زالو و خرید و فروش زالو

بازار فروش زالو


جانورشناسان تاکنون ۶۰۰ نوع زالو را شناسایی کرده‌اند که ۵۰ نوع آن از خوردن خون پستانداران تغذیه می‌کنند. برخی از انواع زالو فوق‌العاده خطرناک و بیماریزا می‌باشند اما گونه‌های متعددی از زالوها وجود دارند که اثرات درمانی جالب توجهی دارند. ماده آنتی کوآگولان (ضد انعقادی) که در بزاق زالو موجود است بنام هیرودین موجب رقیق شدن خون، بازشدن عروق بسته و بالطبع افزایش خون‌رسانی و اکسیژناسیون موضع می‌گردد. پیش‌بینی می‌گردد حداقل یکصد نوع ماده ویژه با اثرات درمانی گوناگون توسط زالو ترشح می‌شود. اکنون در شمار کثیری از کلینیکهای معتبر اروپا و آمریکا از زالو جهت رقیق شدن خون متعاقب آنژیوپلاستی قلب، گرافتهای پوستی و پیوند اعضاء ( جهت تسریع خونرسانی موضع و پیشگیری از انعقاد خون در عروق)، واریس، ضایعات پوستی و زیبایی پوست و حتی تقویت سیستم ایمنی بدن، استفاده طبّی بعمل می‌آید.


حتی کشورهایی نظیر روسیه و انگلستان از ره‌آورد صادرات زالو درآمد هنگفتی برای اقتصادشان فراهم کرده‌اند. در طب سنتی ایرانیان کاربرد زالو بسیار وسیع بوده و در بیماری‌های خونی و عفونی، فشارخون، سکته قلبی، بیماری‌های چشمی، پوستی، واریس، بواسیر، آبسه‌های چرکی و . . . مورد استفاده قرار گرفته است.


در طب افواهی (عامیانه) مردم ایران نیز زالو همانند حجامت و فصد بعنوان یک رفتار درمانی و پیشگیری پذیرفته شده و شناخته شده حضور داشته است و مردم شهر و روستای ایران می‌دانستند که علاج بسیاری عفونتها و زخم‌ها و کسالت‌های بدن با زالو اندازی ممکن است.


حکیم جرجانی در کتاب سوم ذخیره خوارزمشاهی اشاره‌ای به نحوه استعمال زالو و جایگاه درمانی آن کرده منفعت زالواندازی را بیشتر در بیماری‌های پوستی می‌داند و معتقد است ابتدا باید تن را با فصد و مسهل پاکیزه کرد و سپس زالو انداخت.اینها همه نوید آن دارد که مصرف زالو روز به روز در حال گسترش میباشد باتوجه به خواص مفیدی از زالو که در بالا ذکر شد.پس تولید کنندگان زالو یا پرورش دهندگان زالو دغدغه ای برای فروش ندارند.برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آموزش پرورش زالو و خرید و فروش زالو می توانید در صورت تمایل با ما در تماس باشید:

مهندس علی عسکری 09120847238

مهندس حسن عسکری 09369309553

روش تکثیر زالو

روش تکثیر زالو 

 


مهمترین سوالی که برای فردی که تازه با صنعت زالو آشنا شده است پیش می آید و تصمیم به سرمایه گذاری در زمینه پرورش زالو دارد، توجیح اقصادی طرح، بازگشت سرمایه و فروش محصول است.


وقتی که عزیزان از سراسر کشور تماس میگیرند عمده سوال این چند اصل مهم است که به طور خلاصه اینگونه می توان توضیح داد:


۱-مشخصا مقدار سرمایه گذاری متناسب با پتانسیل های فردی و البته زمانی که فرد می توان به این کار اختصاص دهد دارد


به عنوان مثال، فردی که دارای مغازه ای و کسب کاری با زمان اشتغال زیاد است مناسب برای سرمایه گذاری کلان برای پرورش زالو نیست مگر نیروی انسانی کارآزموده برای پرورش زالو اختصاص دهد.


یا اینکه فردی کارمند با تایم بعدازظهر کاملا خالی خیلی راحت می تواند با یک سرمایه گذاری مناسب و معقول اقدام به تولید و پرورش و نگهداری زالو نماید.


2-هر چه مقدار سرمایه گذاری ابتدای کار بیشتر شود به همان نسبت سود کار نیز افزایش پیدا می کند و البته دغدغه های نظارت و مدیرت فارم پرورش زالو بیشتر خواهد شد، اما به این نکته باید توجه داشت که طرح آنقدر کوچک نباشد که سود پایان کار فقط در حد درآمد کار کارگری باشد.


3-باید در نظر داشت که بخشی از سرمایه گذاری در ابتدای اجرای فارم تولید زالو هزینه می شود و بخشی دیگر در ادامه روند تولید، بنابراین برای اجرای یک کار بزرگتر لازم نیست همه ی آنچه که در کل دوره لازم است هزینه شود به صورت نقدی در همان ابتدا داشته باشید، به طور کلی و نه خیلی دقیق، نیمی در ابتدا و نیمی دیگر در طی دوره هزینه می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پرورش زالو و تکثیر زالو میتوانید درصورت تمایل باما در تماس باشید.


پل ارتباطی با ما:


مهندس علی عسکری 09120847238

مهندس حسن عسکری 09369309553